Проект #ПісніВійни до Дня Збройних Сил України продемонструє прем’єру зворушливої пісні

Сингл «Щастя – коли ти не йдеш на війну» розповідає історію сім’ї українського воїна Тараса Гривула.


Пісня «Щастя – коли ти не йдеш на війну» - п’ятий сингл у рамках масштабного соціально-мистецького проекту #ПісніВійни.

Автором слів пісні є Оксана Гривул – дружина воїна АТО Тараса Гривула: жінка написала зворушливого вірша у той період, коли чекала чоловіка із фронту.

На музику поетичні рядки поклала композитор та співачка Ірина Доля. Вона ж виступила і однією з виконавиць пісні, а другою половиною дуету стала десантниця Ірина Красота (80-та окрема десантно-штурмова бригада).

Прем’єру цього жіночого синглу у рамках проекту #ПісніВійни приурочено до Дня Збройних Сил України (6 грудня Збройні Сили України відзначають своє 25-річчя). 

У вірші «Щастя – коли ти не йдеш на війну» Оксана Гривул поділилася сокровенними переживаннями - історією власної сім’ї. Чоловік жінки, 39-річний Тарас Гривул, воював в АТО у 2014-2015 роках. На фронті Тарас був артилеристом, заступником командира мінометної батареї.

Після повернення з війни чоловік пішов на контрактну службу у Збройні Сили України. А ще Тарас – професійний бандурист, є членом Національної спілки кобзарів України. У рамках проекту #ПісніВійни він є одним із виконавців пісні «Дорога на схід», яку співають п’ятеро бійців АТО.

«Пісня «Щастя - коли ти не йдеш на війну» - про долю жінки, яка чекає… - зауважує Ірина Доля - співачка, композитор і виконавиця пісні. – Війна на сході України торкнулася мільйонів жіночих сердець, тож ця пісня - присвята усім дружинам воїнів».
Чуттєвий вальс при створенні відеоряду до пісні «Щастя - коли ти не йдеш на війну» станцювали Олександра Момот і Юрій Гринчук – танцюристи відомого балету Ірини Мазур «Життя».

До кінця 2016 року у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни ще відбудеться прем’єра пісні «Молитва на Різдво» у виконанні її автора, нацгвардійця, барда Зиновія Медюха, співачки Оксани Мухи та відомого акапельного гурту – вокальної формації «Піккардійська Терція».

А у 2017-му світ побачить альбом #ПісніВійни, який об’єднає близько 15-ти сучасних україномовних військових пісень, написаних українськими захисниками та виконаних в унікальних дуетах бійців із відомими українськими артистами.

Переглянути відео «Щастя - коли ти не йдеш на війну» можна тут:

https://www.youtube.com/watch?v=wItp-Zlfw3o 

Послухати пісню «Щастя - коли ти не йдеш на війну» можна тут: 

https://soundcloud.com/user-107744611/rina-krasota-rina-dolya-shchastya-koli-ti-ne-ydesh-na-vynu-psn-vyni  

Сторінка проекту #ПісніВійни у Facebook: https://www.facebook.com/pisni.vijny/

Канал проекту #ПісніВійни в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrk7y0MUL0rN7wv0RmswP3w

Додаткова інформація: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.;

тел. +38 067 960 31 01; https://www.facebook.com/galyna.guzjo

Прочитано 2434 раз

Последнее изменение Понедельник, 05/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework