У Житомирській області у 5 родинах патронатних вихователів виховують 12 дітей

  Наразі на Житомирщині створено та діє 5 родин патронатних вихователів. До цих сімей влаштували на виховання 12 дітей. Про це повідомляє Житомирський обласний центр соціальних служб.

   Сім’ї патронатних вихователів надають допомогу дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, у м. Малині, Коростишівському, Новоград-Волинському та Хорошівському районах.

  Також є ще 4 родини потенційних кандидатів у патронатні вихователі. Це сім’ї з м. Житомира, Новоград-Волинського, Лугинського та Романівського районів. Навчання для них заплановане на вересень цього року. Після проходження всіх етапів навчання патронатні вихователі зможуть надавати допомогу дітям. Допоки біологічні родини за допомогою соціальних працівників долають свої труднощі, діти перебуватимуть у патронатних вихователів.

  Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

  Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками/законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини.

  Якщо ви маєте бажання пройти навчання та надавати послугу патронату над дитиною, тоді телефонуйте до Житомирського обласного центру соціальних служб за телефоном: (0412) 47-09-92, (0412) 47-44-85.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework