Держгеокадастр Житомирщини: жителям Вертокиївської сільради дадуть землю

  В Держгеокадастрі кажуть, що жителям Вертокиївської сільради дадуть земельні ділянки після того, як люди принесуть всі необхідні документи.

   В коментарі Суспільне.Житомир в.о. начальника відділу розпорядження землями сільськогосподарського призначення управління Держгеокадастру в області Володимир Руднік також сказав, що для учасників АТО в області зарезервовано 2 тисячі 300 гектарів землі:

  "В результаті зустрічі ми дійшли консенсусу. Ми обговорили, який пакет документів має бути сформований – говорили як з ініціативною групою, так і з головою сільради. Вони у найкоротші терміни мають підготувати документи і після цього підійти до головного управління ще раз. Ми продивимося ці документи і будемо їх врегульовувати на законодавчому рівні. Сьогодні по кожному району зарезервовано земельні ділянки для учасників АТО. 2 тисячі 300 гектарів зарезервовано".

  Нагадаємо, 9 липня близько 40 людей перекривали рух транспорту у селі Двірець Житомирського району, вимагаючи від Держгеокадастру оформити на них земельні ділянки, які вони обробляють і на які з 2016 року отримують відмови на оформлення права власності.

  А 15 липня дорогу перекривали протестувальники, серед яких були ветерани АТО та ООС, які не можуть отримати земельні ділянки через те, що не працює електронна система Держгеокадастру.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework