За період основної сесії ЗНО на Житомирщині через мобільні телефони відсторонили чотирьох абітурієнтів

  Працівники Управління поліції охорони в Житомирській області забезпечували правопорядок та безпеку на всіх пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.  

 

  За весь період основної сесії під час тестування було виявлено чотири порушення, відтак поліцейські закликають абітурієнтів додаткової сесії суворо дотримуватись правил проведення ЗНО.

  З 25 червня на Житомирщині, як і у всій країні, пройшла одна з найбільш масштабних сесій зовнішнього незалежного оцінювання знань. Професійну охорону та дотримання правил проведення на пунктах ЗНО, що працюють в області, забезпечували поліцейські Управління поліції охорони в Житомирській області.

  Задля безпечного та неупередженого проведення тестувань поліцейські здійснювали сканування учнів ручними оглядовими детекторами для виявлення будь-яких  засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, що не передбачені процедурою тестування. Також вони забезпечували цілісність контейнерів з документацією та тестовими завданнями від початку і до кінця роботи пунктів ЗНО.

  За весь період проведення основної сесії ЗНО в області, правоохоронцями було виявлено 4 порушення правил проведення тестування - використання мобільних телефонів.

  Абітурієнтів, які порушили правила, працівники центру оцінювання якості освіти відсторонили від подальшого проходження тестових завдань.

  Відтак поліція охорони  закликає абітурієнтів додаткової сесії, що на пунктах тестування не можна користуватися засобами зчитування, передачі та відтворення інформації, до яких належать і мобільні телефони.

Управління поліції охорони в Житомирській області

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework