У Житомирі зменшили вартість ПЛР-тесту в комунальній лабораторії, щоб більше людей могли протестуватися

  Виконавчий комітет Житомирської міської ради зменшив на 332 гривні вартість ПЛР-діагностики, яка буде здійснюватися на базі вірусологічної лабораторії дитячої лікарні ім.Башека, встановивши її в розмірі 998 грн.

 

  Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні виконкому 28 липня, - повідомляє zhitomir.info.

  «Це рішення для того, щоб більше людей могли зробити тестування за рахунок зменшення вартості послуги. Це не стосується тих людей, які роблять тести за направленням, ургентна допомога, за направленням лікаря первинної ланки. Це комерційна пропозиція для людей, які хочуть зробити тест за власні кошти, якщо їдуть за кордон чи просто є бажання зробити тестування», - пояснив мер Сергій Сухомлин перед голосуванням за оприлюднений напередодні проєкт рішення.

  Нагадаємо, 17 червня на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради затвердили тарифи на платні медичні послуги в лікарнях №1 та №2, а також у дитячій лікарні, зокрема і на тести для виявлення коронавірусу COVID-19. Відповідно до встановлених тарифів, у лабораторії дитячої поліклініки на вулиці Святослава Ріхтера, яка мала розпочати роботу з 15 липня, ПЛР-тест коштує 1330 грн – для приватної особи в індивідуальному порядку. А для групи осіб (80 і більше) встановили ціну у розмірі 780 грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework