Через ремонт теплотраси біля обллікарні у Житомирі перекрили рух. ВІДЕО

  У Житомирі почали замінювати труби теплотраси на вулиці Пушкінській біля обласної лікарні. Через це упродовж дня на цій ділянці дороги був перекритий рух.

   За словами майстра Житомиртеплокомуненерго Валерія Весельського, 6 серпня розпочали підготовчі роботи із заміни труб, діаметром 426 міліметрів, бо на цьому відрізку тепломережі найчастіше стаються пориви, інформує suspilne.media.

  "Ми збираємося закінчити роботи за тижнів із два. Весь обсяг – це 50 метрів. Потрібно замінити 100 метрів труб. Нові труби ізолюємо, аби не допускати поривів у зимовий час", - сказав Валерій Весельський.

  Керівник Житомиртеплокомуненерго Дмитро Рогожин розповів, що нові труби – із внутрішнім керамічним покриттям. Термін їх експлуатації – 30 років.

  Дмитро Роожин: "Заміна труб на тепломережі у місті, зокрема, і на вулиці Пушкінській – це частина інвестиційної програми "Власні амортизаційні гроші", яку розробили на декілька років. Труби – сучасні. І заощаджуватимуть тепло в холодний період року".

теплотраса 2

  Рух транспорту під час виконання ремонтних робіт на цій ділянці обмежили на два тижні.

  Керівник міського управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний сказав, що з 6-го серпня частково обмежили рух на відрізку вулиць Коцюбинського та Чорновола. На вулиці Пушкінській дорожні смуги руху перекриватимуть почергово. Крім того, закриють в’їзд із вулиці Пушкінської на вулицю Червоного Хреста.

Автор сюжету Володимир Шолдрук

Камера Ігор Грач

Новини Житомира

  

Последнее изменение Суббота, 08/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework