Гараж посеред тротуару у Житомирі: місцеві жителі протестують

  Жителі мікрорайону Сурина Гора у Житомирі звернулися до чиновників міськради з проханням демонтувати приватний гараж, розташований на перехресті вулиць Чехова та Новопівнічна. Власник споруди стверджує, що все законно.

 

  За словами житомирянки Наталії Слободенюк, приватний гараж власник встановив на пожвавленому тротуарі і для того, аби пройти повз, пішоходам доводиться виходити на проїжджу частину дороги. Тротуаром користуються, зокрема, і учні місцевої школи №7, - розповідає suspilne.media.

Гараж посеред тротуару у Житомирі: місцеві жителі протестують

  Наталія Слободенюк: "Діти сто разів на день рухаються цим шляхом і постійно виходять на проїжджу частину дороги. Особисто я боюся тут ходити через свій хворий суглоб. Можу спіткнутися і впасти, а видимість обмежена. А як бути мамам із дитячими візочками або людям на інвалідних візках?"

  Жінка розповіла, що вона та її сусіди написали звернення до міського голови та у міську комісію з питань безпеки дорожнього руху, аби там вплинули на власника гаража.

  За словами представника комісії з питань безпеки дорожнього руху Сергія Зайцева, житомирянину-власнику гаража запропонували прийти на засідання комісії, аби вирішити питання перенесення споруди в інше місце.

  Журналісти Суспільного поспілкуватися із власником гаража. На камеру чоловік назвати своє ім’я не захотів. Сказав, що цей гараж розташований на його приватній території, і на проїжджу частину дороги він не виступає і побудований на законних підставах. "У мене є всі документи на цю будівлю. Судове провадження стосовно того, що цей гараж встановлений самовільно, закрито", - сказав власник гаража.

  На запитання журналістів, чи готовий він іти на компроміси з владою та громадою, чоловік відповів, що готовий, але все буде залежати від того, які отримає пропозиції.

Авторка сюжету Дар'я Самаріна

Камера Віктор Підвисоцький, Сергій Базилюк

Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Понедельник, 10/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework