У Коростені водій вантажного автомобіля наїхав на 3-річного хлопчика

  У Коростені під колеса автомобіля потрапила 3-річна дитина.

  Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 серпня близько 12:55 по вул. Торговій у райцентрі. Під колеса автомобіля потрапив малолітній хлопчик. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

  На місці події поліцейські з’ясували, що водій вантажного автомобіля «ISUZU» 52-річний киянин, наїхав на 3-річного жителя м. Коростеня, який раптово вибіг на проїзну частину дороги.

  Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми та була госпіталізована хірургічного відділення місцевої лікарні.

  Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

  Шановні батьки! Не залишайте без нагляду і контролюйте місцеперебування малолітніх дітей, не дозволяйте їм гратися поблизу автошляхів.

  Постійно нагадуйте дітям про заборону перебігати автошляхи у населених пунктах, виїздити на проїзну частину на велосипеді, роликах, самокатах, бордах тощо.

Джерело: korosten.today

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework