У Житомирській області 6-річний хлопчик із синдромом Дауна втік із садочка і сам прийшов додому. ВІДЕО

  У Новограді-Волинському Житомирської області шестирічний хлопчик із синдромом Дауна втік із дитячого садка і сам прийшов додому. Зникнення дитини в дошкільному закладі помітили лише після того, як завідувачці подзвонили батьки - принаймні так вони запевняють.

   У дитсадку це заперечують. Тепер батьки вимагають притягнути до відповідальності виховательку та адміністрацію закладу.

  Про це йдеться в сюжеті ТСН.

  Шестирічного Тимура щоранку до садочка водить старша 15-річна сестричка Вікторія. Так було і того ранку. Але вже за півтори години хтось почав стукати в двері. Коли мати відчинила, ледь не втратила мови - на порозі стояв Тимур.

  "Розуміємо, що наша дитинка просто прийшла сама із садочка. Я телефоную завідувачці, кажу: "Вікторіє Іванівно, де моя дитина?", (відповідає - ред.) "Вона в садочку, твоя дитина". "Ні, - кажу. - Чому він вдома?", - обурюється мама хлопчика Оксана Кривенко.

  Від садочка до дому із пів кілометра, і йти треба проїжджою частиною, бо немає тротуару. Те, що їхня дитина не потрапила під машину, чи не заблукала - диво, кажуть батьки, бо Тимур майже не розмовляє і погано орієнтується.

  "Він дуже доброзичливий, іде на контакт дуже просто, його могли б узяти за  руку і завести бозна куди, і він нічого б не зміг сказати", - говорить батько дитини Олександр Кривенко.

  "Чи він одразу знайшов дорогу, чи він шукав - ми не знаємо. Коли ми подзвонили, то вони навіть не бачили, що дитини немає. Вони просто були зайняті святкування дня народження", - говорить мама хлопчика.

  У садочку - своя версія, як усе було. Завідувачка каже, що того дня в цій групі було лише шестеро дітей - троє з вадами здоров'я. Вихователька відвернулася на мить на іншу дитину, у якої випав слуховий апарат. Поки допомагала, хлопчик вибіг через відкриті ворота.

  "Було обшукано прилеглу територію, всі кущі і тут я повідомила, що дитина вже вдома, тобто, це було три хвилини", - каже завідувачка ДНЗ №16 м. Новограда-Волинського Вікторія Данюк.

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 20/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework