«Зловіть мене тверезим» – У Бердичеві чоловік не ходить на засідання суду та постійно п’є

  Підготовче засідання у справі про обвинувачення 41-річного бердичівлянина у вбивстві з необережності власного батька (частина 1 статті 119 КК України), яке мало відбутися цього тижня, вкотре довелося відкласти.

   Як уже повідомлялось, із власної волі підсудний на засідання не являється, тож Бердичівським міськрайонним судом на адресу місцевої та обласної поліції були видані численні ухвали про доставлення його до суду приводом. 20 серпня правоохоронці таки забезпечили примусову явку обвинуваченого, однак він був із явними ознаками сп’яніння. І сам підтвердив, що вживав алкоголь сьогодні та напередодні. На думку інших сторін по справі, у такому стані чоловік не може усвідомлювати того, що відбувається з ним у суді, - розповідає rio-berdychiv.info.

  Тож, у засіданні оголосили перерву для виклику поліцейського патруля, який би завіз підсудного на медичне освідування. А далі, уже без його участі, сторони міркували, що робити далі. Зрештою, суд виніс іще одну ухвалу про те, аби чоловіка знову притягнули приводом на наступне засідання, відкладене на 4 вересня. Та чи реально зловити його тверезим? Ускладнює ситуацію те, що ніякий запобіжний захід до «невловимого» бердичівлянина не застосовувався, і клопотань про обрання до суду не надходило.

  Нагадаємо, чоловіка обвинувачують у вбивстві з необережності. За версією досудового слідства, у вересні 2019 року він, будучи п’яним, посварився із матір’ю та батьком, виштовхнув останнього у коридор, потім за одяг підняв на ноги та випхнув із будинку на сходи. Потерпілий вдарився потилицею об цегляну сходинку, отримав забій головного мозку, перелом кісток склепіння черепа, численні садна та гематоми. А за кілька днів унаслідок одержаних травм помер.

 Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 28/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework