Лікарня Коростеня перевантажена хворими на коронавірус: пацієнтів відправлятимуть в сусідні райони

  Лікарня у Коростені перевантажена хворими на коронавірус, тому частину пацієнтів направлятимуть до Овруцької лікарні, а частину - до Малинської.

   Про це 7 вересня на щотижневому брифінгу в ОДА повідомив начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик, відповідаючи на запитання журналістів, - зазначає zhitomir.info.

  «Дійсно, завантаженість у Коростенській лікарні – 100%. Тому змінені маршрути. Пацієнти з Коростенщини, які проживають ближче до Овруча, направлятимуться до Овруцької лікарні, частина – до Малинської лікарні», - розповів Микола Суслик.

  Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА також повідомив про звернення до міністерства з проханням дозволити включити до переліку закладів, у яких надаватимуть допомогу хворим на коронавірус, дві лікарні другої хвилі: лікарню у Хорошеві та міську лікарню №2 у Житомирі.

  «Наразі у нас визначено 12 лікарень першої хвилі і поки лише вони можуть надавати медичну допомогу COVID-інфікованим. Ситуація у нас напружена по місту Житомиру, центральній міській лікарні №1, де завантаженість вже складає 65%, тобто більше половини ліжок. Ми звернулися до керівника по ліквідації наслідків COVID-інфекції, міністра охорони здоров’я Максима Степанова з проханням включити дві лікарні другої хвилі: це Хорошів та міська лікарня №2 міста Житомира до переліку закладів для надання допомоги хворим та пацієнтам з підозрою на COVID-19», - зазначив Микола Суслик.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework