У Житомирі безхатько, який понад 30 років не мав власного житла, отримав кімнату у гуртожитку

  Житомирянин Віктор Журавський отримав кімнату в гуртожитку, який перебуває в комунальній власності міста. Чоловік виріс у дитячому будинку, постійного житла не мав понад 30 років.

  Віктор Журавський каже, що працювати почав у 1975 році на Житомирському льонокомбінаті. Жив на той час у кімнаті гуртожитку, яку йому надав комбінат, - розповідає suspilne.media.

  Після виселення і дотепер постійного житла більше не мав:

  "Жив на Лесі Українки – у будці в знайомого. Картоплю копав, з батьком його покійним дрова рубали і різали. Там жив років 8 чи 9. З 2018 року я вже тут (у "Житомирському міському територіальному центрі" – ред.), і їжу мені дали, і серіали та концерти тут дивлюсь. Ось цей майданчик біля центру я робив – планування тут проводив, кущі підстригав, он там підфарбовував".

У Житомирі безхатько, який понад 30 років не мав власного житла, отримав кімнату у гуртожитку  За словами Віктора Журавського, останнім часом ночі він проводив у приміщенні на одній зі стоянок Житомира, де допомагав охороняти автівки.

  "Іномарки охороняю, чергую звечора до ранку, а коли чергування закінчується – відпочиваю. Сюди приїжджаю (в міський територіальний центр – ред.), сяду ось з дівчатами поспілкуюсь. Треба людям робити добро", - каже чоловік.

У Житомирі безхатько, який понад 30 років не мав власного житла, отримав кімнату у гуртожитку  Директор міського територіального центру Анатолій Сахневич розповів Суспільному, що вперше Віктор Журавський звернувся до міського територіального центру у 2018 році:

  "Коли ми побачили його вперше, він був неодягнений, потребував харчів. Він великий трудівник. В ньому є порядність. Не палить і не п’є, все вміє робити. До нього соціальний працівник буде ходити, йому оформлять субсидію, а харчуватися буде в нас".

У Житомирі безхатько, який понад 30 років не мав власного житла, отримав кімнату у гуртожитку  Міський голова Житомира Сергій Сухомлин говорить, що кімната в гуртожитку, де з 9 вересня проживатиме Віктор Журавський, є комунальною власністю міста. Вона перебуватиме на балансі міста, а через 5 років Віктор Журавський має право подати на приватизацію і отримати це житло у власність.
 

Авторка: Аліна Домбровська

Камера: Віктор Підвисоцький

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 11/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework