Розбещував неповнолітніх і знімав з ними відео: на Житомирщині 36-річному збоченцю повідомлено про підозру

Розбещував неповнолітніх і знімав з ними відео: на Житомирщині 36-річному збоченцю повідомлено про підозру

  20 листопада правоохоронці провели обшук у 36-річного жителя Житомира, якого підозрюють у причетності до виготовлення та розповсюдження в соцмережах фото та відео порнографічного характеру, а також розбещення неповнолітніх. Відповідне кримінальне провадження розслідують слідчі в Житомирській області спільно з фахівцями СБУ та обласної прокуратури.

   Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції області Ольга Номерчук. За її словами, у ході досудового розслідування слідчі встановили, що житель Житомира за допомогою мобільного телефону виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру за своєї участі. Ці матеріали через фейкові анонімні акаунти він розповсюджував серед малолітніх дівчат, з якими знайомився у соціальних мережах. Окрім того, чоловік у ході спілкування з дітьми спонукав їх до зйомки та надсилання йому у відповідь відео та фотоматеріалів аналогічного змісту.

  20 листопада правоохоронці провели за місцем проживання чоловіка обшук, у ході якого виявили та вилучили докази, які підтверджують причетність чоловіка до вчинення злочинів.

На Житомирщині 36-річного жителя обласного центру підозрюють у розбещенні неповнолітніх
На Житомирщині 36-річного жителя обласного центру підозрюють у розбещенні неповнолітніх

  Житомирянину вже повідомили про підозру у вчиненні більше десятка епізодів кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2, 3 статті 301 Кримінального кодексу України та ще один епізод – за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України.

  Вирішується питання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

  Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework