Служба судової охорони взяла під охорону Новоград-Волинський міськрайонний суд

Служба судової охорони взяла під охорону Новоград-Волинський міськрайонний суд

  Один із найбільших судів Житомирської області, Новоград-Волинський міськрайонний суд, перейшов у середу, 25 листопада, під охорону Служби судової охорони. Про це повідомляє пресслужба ССО.

   Новоград-Волинський міськрайонний суд став 18-м об’єктом правосуддя області, де співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області виконуватимуть свої повноваження з охорони території та приміщень суду, пропускного режиму, підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду і забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу.

  Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області Геннадій Герасимчук, звертаючись до своїх підлеглих під час передачі суду під охорону, зробив особливий наголос на дотриманні ними карантинних заходів у процесі пропуску громадян до судової установи для недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби. Адже від початку карантину наряди Служби судової охорони не допустили до установ системи правосуддя Житомирської області 27 відвідувачів з ознаками ГРВІ.

  Наразі під охороною Служби перебувають вже 433 установи системи судової влади.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework