"Карантин вихідного дня і локдаун нічого не дадуть": у Житомирі озвучили результати масових тестувань на антитіла до коронавірусу

"Карантин вихідного дня і локдаун нічого не дадуть": у Житомирі озвучили результати масових тестувань на антитіла до коронавірусу

  У Житомирі на антитіла до коронавірусу протестували усіх працівників міськради та шкіл міста. Після цього навчальні заклади відкрили для очного навчання.

 

  Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на  ІА АСС.

  Мер Житомира Сергій Сухомлин відвідав Чернівці, де озвучив свою позицію щодо карантину та коронавірусу.

  "Ми перевірили всіх працівників Житомирської міської ради на наявність антитіл до COVID-19. За результатами ІФА-тестування, 40% людей уже перехворіли. Минулого тижня протестували усіх працівників шкіл – від директорів до прибиральниць. Антитіла мають 41% із них. Після цього ми відкрили школи (досі на очне навчання ходили лише учні початкових класів). Якщо така кількість людей уже мають антитіла, немає сенсу тримати дітей вдома", — сказав Сухомлин.

  Він додав, що отримані в Житомирі результати озвучив міністру охорони здоров`я та прем’єр-міністру.

  "Варто розуміти: з тією кількістю тестів, які закуповуються державою, ми не знаємо справжньої кількості хворих у державі. А за нашими результатами можна точно сказати: жодний карантин вихідного дня і, тим паче, локдаун вже нічого не дадуть. Треба забезпечити лікарні киснем і медикаментами, та надавати людям нормальну медичну допомогу", — вважає мер Житомира. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework