У лісі на Житомирщині нетверезий чоловік стріляв по мішені і підстрелив товариша

У лісі на Житомирщині нетверезий чоловік стріляв по мішені і підстрелив товариша

  В Овруцькому районі 25 листопада відпочинок товаришів у лісі закінчився стріляниною. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням плеча 47-річного житомирянина.

   Попередньо, у ході першочергових дій з’ясувалось, що події розгортались у лісовому масиві між селами Словечним та Селезівкою після 15 години. Кілька товаришів під час відпочинку на природі взялися пристрілювати дрібнокаліберну гвинтівку. Під час одного з пострілів, за словами учасників спрямованого у мішень, 49-річний чоловік випадково поцілив в іншого. У результаті той отримав наскрізне вогнепальне поранення плеча. За наявною інформацією, загрози життю 47-річного потерпілого немає.

  Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 128 (Необережне тяжке абр середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зброю, що зареєстрована у встановленому порядку та належить потерпілому, вилучено. Призначено низку експертних досліджень, у тому числі щодо тяжкості отриманих чоловіком травм.

  Водночас встановлено, що обидва учасники події – жителі обласного центру та перебували у стані алкогольного сп’яніння.

  У названому випадку стрільцю може загрожувати покарання від громадських робіт до 2-річного обмеження або позбавлення волі.

 ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework