Нідерландська компанія планує виробляти веганські бургери в Житомирській області, в ОДА вже зустрілись з інвестором

Нідерландська компанія планує виробляти веганські бургери в Житомирській області, в ОДА вже зустрілись з інвестором

  Заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський 5 січня 2021 року зустрівся з представником нідерландської компанії, яка має намір інвестувати в економіку регіону. У планах потенційного інвестора – створення виробництва веганських бургерів на території Баранівського району.

    Про зустріч з представником компанії Віктор Градівський повідомив на своїй Facebook-сторінці, - інформує zhitomir.info.

  «05.01.2021 в стінах облдержадміністрації спільно з очільником Агенції регіонального розвитку Житомирської області Маргаритою Сіранчук, директором Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Наталією Арендарчук провів зустріч з представником нідерландської компанії SIVEELE M.B. Марком Фаасом, який має намір інвестувати в економіку Житомирщини, та його партнером в Україні паном Олександром Стретовичем. У намірах пана Марка Фааса – створення виробництва веганських бургерів на території Баранівського району», – йдеться у дописі.

  Заступник голови ОДА зазначає, що інвестор разом з партнером уже зареєстрував юридичну особу в Україні. У найближчих планах – закупити та встановити обладнання для виробництва веганських бургерів.

  «У межах реалізації проєкту інвестором спільно з партнером було зареєстровано юридичну особу в Україні. У найближчій перспективі заплановано здійснити закупівлю та встановлення відповідного обладнання для виробництва веганських бургерів, а також проведення промоційної компанії з популяризації зазначеного продукту в Україні, а згодом і за її межами», – зазначив Градівський.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework