У Житомирі відключили від газопостачання багатоповерхівку, а в Житомиргазі стверджують, що нічого про це не знають

У Житомирі відключили від газопостачання багатоповерхівку, а в Житомиргазі стверджують, що нічого про це не знають

  Про те, що без газопостачання залишився житловий багатоповерховий будинок, який знаходиться за адресою: вул. Покровська, 155, стало відомо 11 січня під час позачергової сесії Житомирської міськради.

   Як розповів депутат міськради Ігор Скоропад, інформацію про відключення йому повідомили самі ж мешканці цього будинку, - інформує zt.20minut.ua.

  «Мені прийшло повідомлення, що за адресою Покровська, 155, Житомиргаз без будь-яких офіційних попереджень відключив будинок від газопостачання. І якась людина, яка вішала пломбу, сказала голові ОСББ про те, що у вас десь є боржник в під’їзді, і поки він не заплатить, ми нічого включати не будемо. Можливо, потрібно зараз зробити депутатський запит до Житомиргазу, щоб вони надали нам офіційну інформацію про те, які є підстави, щоб так взяти і відключати від газопостачання будинок», - зазначив депутат.
Міський голова Сергій Сухомлин наголосив, що у минулому році облгаз не мав права відключити в опалювальний сезон будинок, однак, у зв’язку зі зміною у законодавстві, у них це право з'явилось.

  Також він дав доручення своєму заступнику Сергію Кондратюку зателефонувати до Житомиргазу та з’ясувати, в чому причина відключення та спробувати вирішити дане питання. Пізніше Сергій Кондратюк повідомив, що у Житомиргазі стверджують, що про відключення нічого не знають.

  Тому депутати вирішили підтримати звернення до Служби Безпеки України, у якому просять розібратися із ситуацією, яка склалася. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework