×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині в авто виявлено мертву козулю

На Житомирщині в авто виявлено мертву козулю
 
  Працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу посилено роботу по проведенню рейдових заходів державного нагляду (контролю) по боротьбі з браконьєрством.
  Так, 16 січня поточного року в мисливських угіддях ТОВ МК «Хантер» на території Коростишівського району Житомирської області в автомобілі який належить керівнику даного товариства виявлено мертву тварину, а саме самця козулі – європейської, добування якої в даний період року – заборонено Законом України «Про мисливське господарство та полювання». На керівника мисливського господарства складено адміністративний протокол який передано до суду.
 
  Зокрема, в цьому ж господарстві виявлено порушників які проводили полювання у відтворювальній ділянці.
 
  Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу і надалі здійснюватимуться заходи з метою попередження та встановлення фактів незаконного полювання.
 
  Шановні громадяни! В разі виявлення фактів браконьєрства, прохання повідомляти на телефони «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції Поліського округу за номерами (0412) 46-49-54 та 068-717-03-34.

Новини Житомира

 

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework