Відомі лікери та коньяк за копійки: правоохоронці викрили масштабний алкогольний фальсифікат

Відомі лікери та коньяк за копійки: правоохоронці викрили масштабний алкогольний фальсифікат

  За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, у межах досудового розслідування кримінального провадження, Головним управлінням ДФС в області проведено санкціоновані обшуки у місцях виробництва, зберігання та реалізації незаконно виготовленої алкогольної продукції.

    Під час обшуків виявлено і вилучено понад півтонни спирту, 400 літрів алкоголю сумнівної якості, майже одну тисячу одиниць розфасованої у пакети готової продукції орієнтовною вартістю майже 700 тис грн. Також правоохоронцями вилучено обладнання, на якому виготовлявся  фальсифікат.

  За даними слідства, група місцевих жителів протягом жовтня 2020-січня 2021 років, обладнавши у складських приміщеннях цехи, нелегально виготовляла алкогольні напої сумнівної якості, використовуючи всесвітньо відомі торгові марки. У подальшому фальсифікат реалізовували у торговельній мережі.

    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей), триває.

    Наразі до суду готується клопотання про накладення арешту на вилучену продукцію.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework