Від гармонійного образу – до професійної самореалізації: безробітним житомирянкам влаштували майстер-клас з візажу

Від гармонійного образу – до професійної самореалізації: безробітним житомирянкам влаштували майстер-клас з візажу

  21 січня у Житомирський міський центр зайнятості відбулось перше в цьому році засідання клубу «Я – успішна жінка». Секретами улюбленої професії, що дарує своїм клієнткам лише позитивні емоції, ділилася з учасницями майстер з візажу ​Лідія Мушинська (#Лидия_Мушинская).

  Пані Лідія щаслива, що може допомогти дівчатам, молодим мамам і жінкам елегантного віку відчути себе красивішими та більш впевненими у собі. Адже вдало підібраний образ відіграє важливу роль, зокрема і для професійної самореалізації.

  Майстриня провела майстер-клас з підбору засобів для догляду за шкірою відповідно до індивідуальних особливостей. Жінки натхненно розповідали про свої вподобання та особисті досягнення, не пов’язані з професійною діяльністю, - у сфері кулінарії, прикладного мистецтва, садівництва. Учасниці заходу вкотре могли переконатися, що для сучасної жінки дуже важливо працювати над розкриттям свого  творчого потенціалу і спрямовувати його в правильне русло.

  Під час засідань клубу зустрічі з успішними жінками допомагають клієнткам служби зайнятості не тільки розширити коло спілкування, отримати цінну підтримку, але й побачити нові можливості для майбутньої професійної діяльності.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework