Довго чекала на свою чергу: у Житомирській області суддя побила сімейну лікарку

Довго чекала на свою чергу: у Житомирській області суддя побила сімейну лікарку

  В амбулаторії Бердичева на Житомирщині сталася бійка. Пацієнтка, в якої урвався терпець через довге очікування, зчинила скандал. Сімейна лікарка намагалася заспокоїти жінку, але натомість отримала удар кулаком по голові. Згодом з'ясувалося, що кривдниця медички працює суддею.

   Про це йдеться  в сюжеті ТСН.

  45-річна сімейна лікарка Наталія Маслій потрапила під крапельницю у відділення хірургії через свою пацієнтку. Каже, що та прийшла до амбулаторії зі своїм чоловіком і була знервована довгою чергою.

  Лікарка пояснює, що того дня у неї було 52 пацієнти. Таке навантаження, пояснює директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Бердичева Наталія Хорошун, через те, що двоє з чотирьох медиків амбулаторії хворі на COVID-19. Тому пацієнтів так званої "чистої зони" і тих, в кого підозра на коронавірус, приймають по черзі.

  "Якщо постійно одягатися перевдягатися, то це — нераціональне використання індивідуальних засобів і часу", — вважає Хорошун.

  Бійка в амбулаторії Бердичева в Житомирській області. Пацієнтка, в якої урвався терпець через довге очікування, зчинила скандал. Сімейна лікарка намагалася заспокоїти жінку, але натомість отримала удар кулаком по голові. Згодом з'ясувалося, що кривдниця медика працює суддею. Докладніше - у сюжеті.    

  Знервована пацієнтка була якраз з симптомами коронавірусу і прийшла до пацієнтів з іншої зони зі скандалом. Тож, розповідає медик, вона вийшла заспокоїти подружжя, але ті увімкнули запис на телефоні і побили жінку.

  Медики викликали поліцію. Бо пацієнтку впізнали, вона живе недалеко і давно обслуговується у амбулаторії.

  Правоохоронці відкрили провадження за статтею "хуліганство". Але справу передали до ДБР, бо з’ясувалося що 62-річна кривдниця лікарки — суддя апеляційного суду.

  На роботі судді нема. Вона з 5 березня перебуває на лікарняному.

  Слідчі ДБР справу не коментують, але вже відомо, що перевірятимуть не лише суддю, а й те, чи не зволікали медики з допомогою. Пацієнти амбулаторії кажуть, чекати на прийом дійсно доводиться довго.

  Взяти інших фахівців не можуть, бо немає ставок, пояснюють чиновники. Зараз, коли через побиття лікарки в амбулаторії взагалі залишився лише один медик, довелося взяти інтерна. Скільки Наталія Маслій пробуде у лікарні, наразі невідомо. У жінки струс мозку і постійно підвищений тиск. Вона каже, що ніхто з подружжя навіть не перепросив за те, що сталося. 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 12/03/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework