#плічопліч: У Звягельській міській територіальній громаді розпочато територіальний етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

#плічопліч: У Звягельській міській територіальній громаді розпочато територіальний етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

  У Звягельській міській територіальній громаді успішно стартував II етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу.

  Черліденг – вид спорту, що гармонійно поєднує в собі елементи  гімнастики, акробатики, танців та командної підтримки.

  У рамках загальнонаціонального проєкту в цьому виді змагань серед закладів загальної середньої освіти Звягельської громади взяло участь 5 команд: Гімназій № 3, №6, №7 та Ліцеїв №4 та №11.

  Учасники змагань показали високим рівнем підготовки та ентузіазм, а також подарували глядачам незабутні враження, наповнивши спортивний майданчик атмосферою позитиву та драйву.

  За результатами виступів та підсумками незалежного суддівського оцінювання перемогу здобула команда Ліцею №11, керівник – Людмила Смоляр, II місце виборола команда Гімназії №7, керівник – Ольга Михалюк, а III місце – Гімназії №6, керівник – Людмила Забережна.

  Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками, які стануть для них натхненням для подальших досягнень у спорті та житті. Вітаємо всіх учасників з успішним виступом і бажаємо їм нових перемог і яскравих емоцій на наступному етапі змагань.

  #плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

Последнее изменение Среда, 28/02/2024

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework