#плічопліч: У Житомирі відбувся товариський матч між командою ліцею № 21 та чемпіонами Вищої Ліги України «Житичі-Полісся». ФОТО. ВІДЕО

#плічопліч: У Житомирі відбувся товариський матч між командою ліцею № 21 та чемпіонами Вищої Ліги України «Житичі-Полісся». ФОТО. ВІДЕО

  29 лютого, в ліцеї № 21 м. Житомир у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся товариський волейбольний матч між командою ліцею та чемпіонами Вищої Ліги України «Житичі-Полісся».

  Зустріч організувала амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Єлістратова. Віцечемпіонка світу в естафеті наголосила на значенні таких змагань для розвитку шкільного спорту. Також до спортивного заходу доєднався тренер команди «Житичі-Полісся», керівник ГО «Житомирська федерація волейболу» Вадим Кравченко.

«Спорт рухає наше життя вперед, і саме тому важливо популяризувати його серед молодого покоління. Люди, які регулярно займаються спортом, виявляються більш стійкими до критичних ситуацій, оскільки фізична активність сприяє не тільки покращенню фізичного здоров’я, але й психологічної резистентності. Вони краще адаптуються до стресових обставин, мають вищий рівень самоконтролю та емоційної стабільності», – зазначила Юлія Єлістратова.

  Продовж гри юних волейболістів підтримували їх друзів та однокласники, що свідчить про високий інтерес і залученість молоді до спортивних подій.

  По завершенні матчу учні отримали унікальну можливість поспілкуватися з професійними гравцями команди «Житичі-Полісся». Центральний блокуючий Лука Бабіч, який є членом національної збірної Чорногорії, звернув увагу молодих спортсменів на важливості регулярних фізичних тренувань та спорту в цілому для здоров’я і добробуту. Також як символ пам’яті та подяки команда «Житичі-Полісся» подарувала ліцею м’яч з автографами усіх гравців.

  Керівництво ліцею висловило підтримку та готовність сприяти подальшому спортивному розвитку ліцеїстів, наголосивши на значенні таких заходів для мотивації та залучення учнівської молоді до активного способу життя.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework