Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, учасники наради обговорили актуальні питання хлібопекарської галузі, питання стабілізації цін на хлібобулочні вироби, недопущення невмотивованого їх підвищення, якості виробів та шляхів подальшої роботи підприємств і їх модернізації.
За словами Сергія Машковського, виробництвом хліба в області займаються понад 28 суб’єктів господарювання. Загальна потужність хлібозаводів Житомирщини – 278 тонн хлібобулочних виробів на добу.
«Ми, як влада, сьогодні повністю відкриті. У мене завжди лише одна позиція: не перекладати відповідальність на представників будь-якої галузі. Ми маємо спільно вирішувати наші проблеми. Сподіваюсь, що ми налагодимо плідну співпрацю», – зазначив голова ОДА, звертаючись до учасників наради.
Виробники борошна, хліба поділилися своїми досягненнями у роботі та обговорили ті проблеми, які хвилюють представників хлібопекарської галузі.
У подальшому планується зібрати більше представників галузі, аби поділитися своїми пропозиціями щодо конструктивної співпраці.