ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Перші квитки на електричку «Житомир-Київ» обійдуться всього у 22 грн.

Сьогодні вранці, 25 травня, на Житомирській Південно-Західній залізниці відбулося перше відправлення електрички за маршрутом Житомир-Київ.

На знаковій події для міста і області були присутні голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський і Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, передає прес-служба облдержадміністрації.
«Ми неодноразова звертались до Міністра інфраструктури України, до керівництва Укрзалізниці з питанням запустити потяг в київському напрямку. Окрім вигідної ціни на проїзд, електропотяг має дуже зручний час відправлення. Виїжджаючи зранку з Житомира, о 8:19 ви вже будете в Києві», – зазначив Сергій Машковський.
Електропоїзд розрахований на 808 сидячих місць.
Сьогодні, на перший день курсування, було продано 72 квитки. Серед пасажирів електрички і солдати строкової служби, які направлялися у навчальний центр «Десна».
Для пасажирів вартість проїзду на перші відправлення електрички становить 22 грн. Для студентів за наявності студентського квитка діє додаткова знижка у 50%, для дітей віком 6-14 років – у 25%. Є також квитки для пільгових категорій громадян. Після перших відправлень вартість квитка становитиме 35 грн.
З Житомира електропоїзд буде відправлятися у будні дні о 5:45 год., прямуватиме без зупинок і прибуватиме у Київ о 8:19 год.
З Києва до Житомира електричка прямує о 18:16 год. У Житомирі буде о 20:55 год.
По неділям електропоїзд відправлятиметься зі станції Житомир о 17:55 та прибуватиме у Київ о 20:42 год.
Станом на 8:15 год. електропотяг прибув до Києва на 22 платформу.

Прочитано 725 раз

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework