ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Чи готові освітні заклади області до навчального року?

Вже незабаром розпочнеться новий навчальний рік. Управління освіти і науки облдержадміністрації розпочало перевірку готовності освітніх закладів області до 1 вересня.


З цією метою була створена комісія, яка оглядає навчальні заклади, матеріально-технічне оснащення, заходи безпеки під час навчання дітей та роботи педагогів.

«Планується відвідати загальноосвітні, інтернатні, дошкільні, професійно-технічні навчальні заклади районів і міст області. Представники комісії звертають увагу на виконання заходів пожежної безпеки, дотримання санітарних норм і правил, нормативно-правової бази у галузі освіти. Основним нашим завданням переконатись, що створено належні умови для життєдіяльності усіх учасників навчально-виховного процесу», – повідомив начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін.

Комісією управління вже здійснено виїзд до Бердичівського району, де оглянуто заклади освіти та надано рекомендації щодо ліквідування виявлених недоліків. Також комісія відвідає заклади освіти Чуднівського та Баранівського районів.

 

 

Прочитано 650 раз

Последнее изменение Пятница, 05/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework