ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Як буде виглядати центр Житомира після реконструкції? ФОТО

За ініціативи міської ради, у Житомирі відбудеться реконструкція центральних вулиць міста. Планується покласти 8-см плитку, бордюри, встановити нові уніфіковані урни, велопарковки.

Про це розповіли журналістам заступник міського голови Олексій Ясюнецький та головний архітектор міста Євгенія Черкасова.

Роботи будуть проводитися по вулиці Київській (від вул. Небесної сотні до майдану Соборного), Бердичівській (від Старого Бульвару до майдану Соборного) та Театральній (від вул. Бердичівської до майдану Перемоги).

Зокрема, центр міста озеленять: встановлять клубми та насадять квіти. Також з центру міста буде демонтована реклама , білборди та сітілайти будуть перенесені.

Міська рада заздалегідь попереджує містян про майбутні незручності. Для того щоб закінчити реконструкцію як найшвидше роботи будуть проводитися у 3 зміни, тобто у нічну пору доби роботи продовжуватимуться. Керівництво міста запевняє, що нічні роботи будуть максимально безшумними. Також, у місті частково буде обмежений рух автотранспорту.

Роботи почнуться вже з кінця цього тижня, триватимуть 2 місяці. Реконструкція почнеться із вулиці Київської.

 

 

Прочитано 734 раз

Последнее изменение Понедельник, 08/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework