ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Топ-5 українських фільмів, які варто подивитися в 2016 році: рейтинг від відомої телеведучої

На прохання піар-агенції Gres Todorchuk PR телеведуча та кіноман Янина Соколова порадила 5 фільмів, які варто переглянути цього року.

n 09021677235 місце. «The Woman».

Це французька стрічка, яку я чекаю з нетерпінням перш за все тому, що у ній знімалася. Так, егоїстично, але вона варта того. Цей фільм ― сублімація експерименту та чуттєвої історії про самотність. Усі герої стрічки ― випадкові французи, яким вкрай цікавою видалася самотня українка з дивними проханнями у центрі Парижа.

4 місце. «Моя бабуся Фанні Каплан».

Такий собі біографічний мувік Олени Дем'яненко про ще одну версію життя тої, що хотіла вбити «вождя».

3 місце. «Максим Оса».

Фільм знятий за коміксами ― історія про козака Максима. Стильний, не шароварський, справжній. Фільм був оповитий скандалом через те, що виконавець головної ролі виявився прихильником «Русского міра»... Але, сподіваємося, цей факт не дасть нам засумніватися у звитязі українського козака у кадрі.

2 місце. «Російський дятел».

Документальне кіно про ще одну версію аварії на ЧАЕС. Розповідає нам цю версію художник Федір, якого режисер Чад Гарсіа назвав відкриттям і відправною точкою у створенні кіно.

1 місце. «Гніздо горлиці».

Мій фаворит. Фільм, який я чекаю і за який вболіваю вже третій рік. Буквально вчора його здали Держкіно, тож незабаром глядач нарешті зможе оцінити стрічку. Робота Тараса Ткаченка розповідає про долю української заробітчанки в Італії і складну історію її родини в Україні. Це остання роль Віталія Лінецького і, думаю, буде топ-роллю Рими Зюбіноі, яка зіграла головну героїню. Фільм на злобу дня. Але чесний, без награних діалогів та сцен із текстами про втомлену приреченість. Сподіваюся, касові збори не забаряться.

Джерело: http://m-ukraine.com/

Прочитано 2198 раз

Последнее изменение Вторник, 09/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework