ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Курка з часником і сиром

Інгредієнти:

курячі стегенця - 2 кг,
сир "Російський" - 200 г,
майонез - 400 г,
часник - 4 зубчики,
сіль - 0,5 ч.л.,
перець чорний мелений - 1 щіпка.

Приготування:

Окости розрізати навпіл, зняти шкіру, добре промити.
Сир натерти на тертці.
Приготувати суміш з майонезу, часнику, солі і перцю.
Чавунну сковороду трохи змастити олією, вмочити кожен шматочок курки в майонезну суміш, викласти в сковороду, посипати тертим сиром, змастити залишками майонезу.
Випікати 1,5 години в духовці при температурі 220 С.

 

Прочитано 641 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework