Курка з часником і сиром
Інгредієнти:
курячі стегенця - 2 кг,
сир "Російський" - 200 г,
майонез - 400 г,
часник - 4 зубчики,
сіль - 0,5 ч.л.,
перець чорний мелений - 1 щіпка.
Приготування:
Окости розрізати навпіл, зняти шкіру, добре промити.
Сир натерти на тертці.
Приготувати суміш з майонезу, часнику, солі і перцю.
Чавунну сковороду трохи змастити олією, вмочити кожен шматочок курки в майонезну суміш, викласти в сковороду, посипати тертим сиром, змастити залишками майонезу.
Випікати 1,5 години в духовці при температурі 220 С.
Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби