На «Майстерні міста» ЖДТУ влаштував для відвідувачів квест і дискусію про молодіжний ринок праці

Співробітники кафедри управління персоналом та економіки праці Житомирського державного технологічного університету – Богоявленська Ю.В., Ткачук В.О., Корбут К.Є. разом із студентами спеціальності «Економіка» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці») 13 червня на майданчику біля обласної бібліотеки ім. О. Ольжича провели вуличний квест на ейчар-тематику з циклу «Хроніки хедхантера».

 

n 1506175 5Захід меті познайомити молодь міста з основами управлінської праці та розкрити корисні компетенції для професійного ствердження на місцевому ринку праці.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Квест був передбачений проектом «Компетенції. Житомир-2030» в рамках «Майстерні міста Житомир».

Учасники, об’єднані в команди, мали пройти кілька ігрових локації, на яких їх очікувало виконання завдань: складання «Пазлу професійних можливостей»; вирішення HR-кросворду; командна гра на координацію дій; випробовування на мобільність і комунікабельність та ін.

До слова, локації обслуговували справжні експерти – студенти спеціальності «Економіка» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»), серед яких: Ходаковська М., Шнайдер О. (гр. УПМ–3), Вікарчук В. (гр. УП–19), Маташ Д. (гр. УП–20к).

Чудовий фотосупровід проходження локацій і переміщення між локаціями забезпечила Прозерова К. (гр. УП–19).

нші студенти спеціальності (Дончук-Донцов Д., Куліковський В., гр. УП–20) взяли участь у тестовому проходженні квесту.

Загалом у квесті взяли участь 4 команди по 2–4 учасника. Найкращий результат командного виступу (21 хв.) показали дівчата з команди «Медалістки-переможниці» – Русник А., Тодоренко С. і Казнирчук А.

Також у «брейн-сторм зоні» відбувалася інтерактивна дискусія щодо стану та перспектив розвитку місцевого молодіжного ринку праці, в межах якої в.о. завідувача кафедри управління персоналом та економіки праці ЖДТУ, керівник Центру розвитку професійної кар’єри університету Юлія Богоявленська назвала та обгрунтувала ТОП-10 причин навчання і працевлаштування у м. Житомир.

n 1506175 1

До дискусії долучатися також провідні роботодавці міста, науковці ЖДТУ. Активну участь в обговореннях брали й студенти університету, серед яких варто відзначити Ніколотову Д. (гр. УП–19к).

Загалом, організатори урбаністичного фестивалю «Майстерня міста» наголосили на високій вмотивованості соціальних партнерів у сфері надання і споживання освітніх послуг щодо спільного вирішення гострих проблем функціонування молодіжного ринку праці в Житомирі.

n 1506175 1

n 1506175 1

n 1506175 1

n 1506175 1

Всі новини Житомира

Прочитано 607 раз

Последнее изменение Четверг, 15/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework