×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Валерій Рудик: Якісне переформатування правоохоронців Житомирщини триватиме близько 3 місяців

Про це очільник поліції Житомирщини заявив 25 листопада під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів

n 2611156868та територіальних органів поліції з питань організації діяльності в умовах перехідного періоду.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Нині до структури обласного органу поліції - Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Житомирській області - входять 10 управлінь, 6 відділів та 5 секторів.

Упродовж перехідного періоду, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», ДАІ продовжує забезпечувати нагляд за безпекою дорожнього руху. Поступово функції інспекторів Державтоінспекції перейдуть до патрульної поліції.

Замість міськрайвідділів регіону створено «кущові» відділи та відділення поліції, зокрема:

До складу Бердичівського відділу поліції ввійшли: Андрушівське, Любарське, Ружинське, Чуднівське відділення поліції.

До складу Житомирського відділу поліції увійшло Житомирське відділення поліції.

Коростенський відділ поліції включає: Лугинське, Народицьке, Овруцьке і Олевське відділення поліції.

Коростишівський відділ поліції складається з: Брусилівського, Володарськ-Волинського, Малинського, Попільнянського, Радомишльського і Черняхівського відділень поліції.

До складу Новоград-Волинського відділу поліції ввійшли: Баранівське, Ємільчинське, Романівське і Червоноармійське відділення поліції.

На робочій нараді з керівниками структурних підрозділів та територіальних відділів Головного управління Національної поліції його керівник Валерій Рудик довів вимоги голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе з питань організації діяльності відомства у перехідний період.

Відтак якісне переформатування правоохоронців Житомирщини триватиме близько 3 місяців. За цей час кожен співробітник, призначений для тимчасового виконання завдань, має пройти переатестацію та конкурсний відбір.

- Хто себе зарекомендує та складе всі заліки, той буде служити в рядах поліції. Нам не потрібно опускати руки, а працювати на забезпечення законності й правопорядку. За цих 100 днів буде дана оцінка кожному, - наголосив Валерій Рудик.

Також очільник ГУНП Житомирщини попередив про персональну відповідальність керівників усіх рівнів за недопущення фактів хабарництва, корупції, втручання поліції в бізнес та інших протизаконних дій, які негативно впливають на репутацію поліцейського.

Співробітники вже нової структури – Національної поліції України – можуть до 31 грудня 2016 року використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції та Міністерства внутрішніх справ України. Відповідна норма закріплена у Законі України «Про Національну поліцію».

n 2611156868 1

n 2611156868 1

n 2611156868 1

n 2611156868 1

Прочитано 894 раз

Последнее изменение Четверг, 26/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework