Скандал навколо «Житомирських ласощів»: Чергове рейдерське захоплення кондитерської фабрики

Сьогодні, 27 листопада, Житомирська кондитерська фабрика ТДВ "Житомирські ласощі" заявила про рейдерське захоплення підприємства.

«Спроби захопити фабрику вже неодноразово робились Сергієм Пашинським, але саме зараз, залучившись підтримкою апарату МВС, Мін'юсту та суддів, він має намір здійснити захоплення, - заявляють у прес-службі ТВД «ЖЛ».

Також в інформації, яка була опублікована, повідомляється, що в понеділок керівництво підприємства виступить на прес-конференції з відповідною заявою та оприлюдненням доказових документів, що свідчать про незаконну корупційну діяльність Сергія Пашинського. Також представники фабрики нададуть ЗМІ підтверджуючі документи, які свідчать про інші факти корупційної діяльності Пашинського.

Окрім цього, сьогодні, 27 листопада, працівники фабрики вийшли на мітинг до Головного територіального управління юстиції в Житомирській області. Понад 300 чоловік підійшло під стіни Будинку правосуддя. Проте до людей ніхто не виходить, їх ігнорують.

Журналістам інформаційного агентства «Всі новини» перешкоджали у виконанні їх професійних обов’язків. На територію підприємства, де вже тривали рейдерські дії, їх не пустили.

 

Прочитано 1594 раз

Последнее изменение Пятница, 27/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework