×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Андрушівському районі під час пожежі виявили тіло загиблого чоловіка

7 грудня о 5:13 до Cлужби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинкув селі Великі Мошківці Андрушівського району.

n 0712157002Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, на місце події негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ 36-го пожежно-професійного посту селища Червоне. Було встановлено, що вогнем охоплено одну із житлових кімнат будинку.

Силами бійців ДСНС пожежу локалізовано о 5:55, ліквідація відбулась о 7:40. Вогнем знищено кімнату та майно, що в ній зберігалося. Рятувальниками не допущено подальшого розповсюдження вогню по всій площі оселі.

Під час гасіння пожежі, надзвичайники виявили в кімнаті обгорівше тіло чоловіка. З’ясувалось, що це власник будинку, 1944 року народження, інвалід 2-ї групи.

Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної пожежно-рятувальної техніки. 

Ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

Прочитано 526 раз

Последнее изменение Понедельник, 07/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework