×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жителі Любарщини на ярмарку збирали гроші на лікування земляків, поранених у зоні АТО

16 серпня, з нагоди Преображення Господнього та Дня незалежності України, у Житомирі відбувся продовольчий ярмарок.

У широкому асортименті товаровиробники області представили якісну продукцію за доступними для населення цінами. Зокрема відвідувачі могли придбати овочі, фрукти, ягоди, рибу, м’ясну та молочну продукцію, хлібобулочні вироби та мед. Ціни на ярмарку на 20-25 % нижчі за ринкові, відтепер придбати їх можна буде щосуботи. Мета ярмарку здешевити продовольчий кошик. Цього разу у ярмарку брали участь шість м’ясопереробних підприємств, які представили більше як 1,5 тонни ковбасних і м’ясних виробів, а також вісім сільськогосподарських і фермерських господарств, які торгують м’ясом власного виробництва, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Також на ярмарку було реалізовано більш як 10 тонн картоплі та понад 5 тонн іншої овочевої продукції різного напрямку. Картоплю можна було придбати за ціною 2-2,5 грн. Та найбільшим попитом сьогодні відзначилися хлібобулочні вироби СП «Довбиський хлібозавод» (Барановський район)».
Із благородною місією на ярмарок цього дня прибули представники громади Любарського району. Адже всі виручені кошти (понад 4 тис. грн.) вони спрямують на лікування своїх земляків-військовослужбовців – Павла Літовського та Михайла Стратія, котрі отримали поранення, беручи участь в антитерористичній операції на сході України. Так, Павло Літовський наразі проходить лікування у військовому госпіталі в Одесі, а Михайло Стратій – у Дніпропетровську. Із шостої години ранку любарчани реалізували близько 4 тонн своїх овочів і круп.

Прочитано 1003 раз

Последнее изменение Понедельник, 18/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework