Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (18.04.16 – 24.04.16)

Кінотеатр – річ унікальна та універсальна!

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 18 по 24 квітня представлені такі фільми:

 

«Воскресіння»


У картині піде річ про перші 40 днів, що відбулися після воскресіння Христа. Основним персонажем стане атеїстично налаштований римський сотник, якого прокуратор Іудеї, Понтій Пілат, посилає дізнатися з чим пов'язані чутки про воскресіння Христа, а також спробувати відшукати тіло цього новоявленого месії.
Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрах: «Україна» та «Мультиплекс».

«Бережи свої горішки»

 

У лісі сталася біда. Пронирливі хлопці з міста вирішили, що жолуді послужать відмінною основою для нового Чудо-крему. Вони приїхали в ліс на залізних машинах, зібрали всі жолуді і залишили всіх лісових жителів на зиму без їжі.
Кінотеатр «Україна» та кінотеатр ім. І. Франка запрошує
переглянути новинку. Мультфільм можна побачити і в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Книга джунглів»

 

Непримиренна боротьба з небезпечним і вселяє страх тигром Шерханом змушує Мауглі покинути вовчу зграю і відправитися в захоплюючу подорож. На шляху хлопчика чекають дивовижні відкриття і зустрічі з пантерою Багірою, ведмедем Балу, пітоном Каа і іншими мешканцями джунглів.
Прем’єра вийде у кінотеатрах «Україна» та «Мультиплекс».

«Леді Бос»

 

У центрі сюжету бізнес-леді, промисловий магнат, що опинилася у в'язниці, погорівши на тіньових оборудках. Відсидівши назначений, жінка мріє спокутувати провину і змінити статус шахрайки на загальну улюбленицю, тільки не всі жертви її махінацій готові переглянути своє ставлення до неї.
«Мультіплекс» та «Україна» – кінотеатри, що показуватимуть стрічку.

«Едді «Орел»

 

Фільм оповідає про трамплініста Едді, на прізвисько «Орел». Він прославився завдяки своїм невдач, бо на всіх змаганнях він займав останні місця.
Кінотеатр «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

«Злочинець»

 

В останній відчайдушній спробі зупинити катастрофу світового масштабу генетики здійснюють неймовірну операцію із вживлення спогадів і умінь загиблого оперативника ЦРУ в тіло небезпечного ув'язненого з надією, що той доведе до кінця перервану місію агента.
Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрі «Мультиплекс».

«Життя»


Голлівуд початку 50-х років минулого століття. Неймовірно талановитий Джеймс Дін робить перші кроки в акторській кар’єрі. За фоторепортаж про майбутню зірку береться Денніс Сток. Разом вони поїдуть із Лос-Анджелеса до Нью-Йорка. За час поїздки хлопці ближче пізнають один одного і заприятелюють.
Фільм вийде у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Селфі-паті»

 

Четверо хлопців опинилися в поліцейській дільниці, де їм потрібно довести, що труп карлика виявлений після забійної вечірки – не їхня рук справа.
Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрах: «Україна» та «Мультиплекс».

«Норм та Незламні»

 

Норм та Незламні – добродушний білий ведмідь і спритні лемінги. Їх місія – врятувати рідну Арктику від підступної корпорації. Могутній бос Містер Грін задумав побудувати тут, серед чистих льдів, місто багатіїв, і пухнастий загін повинен дати противнику бій на його території.
Фільм показуватимуть кінотеатр ім. І. франка та «Україна».

«Прибульці 3: Взяття Бастилії»

 

Чарівне зілля переміщує Графа Годфруа де Монмірай і його вірного зброєносця у часи Великої французької революції, де на дворі лютує беззаконня. Їм доведеться в черговий раз проявити винахідливість і вибиратися з чергової історії.
Переглянути стрічку можна у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Бетмен протии Супермена: На зорі справедливості»

 

Побоюючись, що дії богоподібного супергероя так і залишаться безконтрольними, грізний і могутній страж Готем Сіті кидає виклик самому шанованому в наші дні рятівникові Метрополіса, в той час як весь інший світ вирішує, який герой йому дійсно потрібен. І поки Бетмен і Супермен перебувають в стані війни один з одним, виникає нова загроза, яка ставить людство під найбільшу небезпеку, з якою воно коли-небудь стикався.

Кінотеатр «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

«Пінокіо»

 

Одного разу старий Джепетто замріявся, дивлячись в небеса на блискучі зірки. Він загадав бажання, щоб вирізаний з дерева хлопчик Піноккіо ожив і став йому справжнім сином, про який він мріяв все своє життя. І його бажання, нарешті, збулося.
Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Зоотрополіс»

 

Звірополіс - сучасне місто, населене найрізноманітнішими тваринами, від величезних слонів до крихітних мишок. Звірополіс розділений на райони, що повністю повторюють природне місце існування різних жителів. Тут є і елітний район Площа Цукри і непривітний Тундратаун. У цьому місті з'являється новий офіцер поліції, життєрадісна зайчиха Джуді Хоппс, яка з перших днів роботи розуміє, як складно бути маленькою і пухнастою серед великих і сильних поліцейських. Джуді хапається за першу ж можливість проявити себе, попри те, що їїпартнером буде балакучий хитрий лис Нік Уайлд. Удвох їм належить розкрити складну справу, від якої залежатиме доля усіх мешканців Звірополіса.
Захоплюючий мультфільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Вулиця Монстро, 10»

 

Прокинувшись після автомобільної аварії, молода жінка опиняється в підвалі чоловіка, який стверджує, що врятував її від хімічної атаки, яка перетворила Землю на місце, непридатне для життя.
Стрічу можна переглянути у кінотеатрі «Мультиплекс».
Приємного перегляду.

 

Последнее изменение Среда, 20/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework