ЖДУ ім. І. Франка досягли нових горизонтів у співпраці з іноземцями

13 червня до ЖДУ імені Івана Франка прибула делегація ЧЕІС Солідарі та Реджо Емілія Громадської організації ІСКОС Емілія Романья Регіонального управління Емілія Романья (Італія), Пармського університету.

Серед делегатів доктор філософії, професор Пармського, Болонського та Міланського університетів (Італія), почесний професор ЖДУ імені Івана Франка Дімітріс Аргіропоулос, професор Пармського університету Ерманно Мацца, координатор співпраці від ІСКОС Марія АнтоніеттаМаджо, шкільний інспектор Даніела Інчерті та шкільний вихователь Стефано Тодескі.

Делегація мала за мету зустрітись із ректором університету Петром Саухом, науковцями університету та вихователями навчальних закладів міста та області, які активно впроваджують інклюзивну освіту, для обговорення тринадцяти актуальних тем.

Іноземці запропонували свої варіанти виховання, розповіли про інновації в іноземній освіті, поділилися досвідом із науковцями університету, вихователями ДНЗ та психологами.

Також під час зустрічі ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух та італійські професори Дімітріс Аргіропоулос і Марія Антоніетта Маджо обговорили участь викладачів ЖДУ у грантових програмах Євросоюзу та партнерську підтримку у цьому італійців та греків.

 

Последнее изменение Вторник, 14/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework