×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Дівчина, яка розмальовує кав’ярні. ФОТО

Ірина Папроцька – одинадцятикласниця Черняхівської гімназії. Понад усе любить малювати. Мріє стати дизайнером і зробити цей світ кращим, художньо досконалішим.


Однієї далекої осені, коли в дитсадку її мама спілкувалася з вихователькою, Іринка підняла пожовклий листочок. Підійшовши до дорослих, почала розповідати про його кольорову гаму і гру барв на цьому витворі жовтневої природи. Тоді вихователька сказала: «З неї щось буде». Слова педагога стали пророчими.
Батьки Ірини Папроцької відразу зуміли розгледіти мистецький талант доньки і направити його в потрібне русло. Вісім років відвідувала юна мисткиня дитячу зразкову студію «Дивосвіт» Черняхівського будинку дитячої та юнацької творчості. З теплотою і вдячністю говорить про свою наставницю – керівника студії – Тетяну Сарату. Під її керівництвом Ірина досягла значних успіхів: стала переможницею районних та обласних конкурсів, виборовши, наприклад, ІІІ місце у районному конкурсі малюнків «Щаслива дитина, коли є родина!», переможницею районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «У вінок Кобзаря ми вплітаємо майбутнє», переможницею районного та срібною призеркою обласного етапів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей».
Із 2016 року Ірина Папроцька продовжує розвивати свій талант в Житомирському обласному комунальному початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі. Знайшла і практичне застосування своєму талантові: є художником молодіжного театру ляльок при Черняхівському районному будинку культури.
Ірина Папроцька – автор малюнків на стінах улюбленого для багатьох у Черняхові кафе GoodZone.
Ірина дуже скромна і вважає, що до звання професіонала своєї справи їй ще працювати й працювати. Тому майже ніколи не розлучається з аркушем паперу та олівцем.

Джерело: chernyakhiv.org.ua

Последнее изменение Пятница, 19/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework