×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Понад 2000 кілометрів босоніж: унікальна подорож Україною

Вишиті сорочки, лляні штани та зовсім ніякого взуття! Двоє хлопців, Юрій Регліс із села Чижівка на Житомирщині та Іван Онисько із села Сущин на Тернопільщині, представляють унікальний проект PROSTOBOSO.

Без грошей, речей та черевиків ці відчайдухи перетнуть Україну із заходу на схід та пройдуть від Ужгорода до Харкова.

За плечима мандрівників тисячі кілометрів на трьох континентах: Європа, Африка та Азія. А сьогодні вони готові кинути виклик людським можливостям та довести, що наша Батьківщина не поступається нікому своєю красою!

Ось що кажуть учасники про PROSTOBOSO:

● Іван Онисько: "PROSTOBOSO втілює в собі такі речі, які я ніколи не робив раніше. Я не ходив так далеко пішки, ніколи не мандрував босий, завжди брав із собою значно більше речей. Цього разу все простіше і складніше водночас. Не знаю, як все відбуватиметься. Здається мені, що спрага до пригод буде втамована".

● Юрій Регліс: "Я багато подорожував в різних країнах і скрізь зустрічались добрі люди, які завжди мені допомагали в дорозі. Тепер є нагода випробувати на гостинність українців. В той же час, PROSTOBOSO - це спроба показати власним прикладом, що подорожі - це просто. Та й зрештою - хто із нас не мріє про подорожі? Пригода розпочнеться щойно залишиш свою домівку і просто відправишся назустріч невідомому. Дай пригоді бути..."

За час подорожі хлопці подолали вже понад 700 км! Родзинкою стали знайомства з міськими та сільськими головами. А у Львові мер міста Андрій Садовий і сам долучився до босоногої прогулянки бруківкою.

Чи складуть іспит на відкритість та гостинність інші міста? Що чекає на мандрівників далі? Про свої пригоди хлопці розповідають на сторінках:
http://vk.com/prostoboso
https://www.facebook.com/prostoboso

Последнее изменение Суббота, 20/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework