У Житомирі стартував турнір з футзалу на кубок Міністра внутрішніх справ України. ФОТО

9 грудня у Житомирі на базі спорткомплексу «Динамо» пройшли змагання з міні-футболу серед команд національних поліції і гвардії, прикордонників та служби порятунку.

Перемогу в групових поєдинках здобули працівники Управління ДСНС України у Житомирській області.

Урочисту церемонію старту змагань, розпочатих у цьому році, відкрив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко, який наголосив на важливості спорту у житті працівників, які забезпечують правопорядок і безпеку громадян. Про це інформує ьпрес-служба у ДСНС України у Житомирській області.

- Проведення турніру з футболу дозволяє поєднати і заняття улюбленим видом спорту, і підтримати належну фізичну форму, що є обов'язковою умовою для обраної професії правоохоронця.

Сьогодні стартує 1-й етап чемпіонату, його переможець продовжить змагання у 2-му регіональному турі, а через кілька тижнів відбудеться і фінал, де головним призом стане кубок Міністра внутрішніх справ.

Капітани команд-учасниць підняли державний прапор України і привітали один одного зі спортивним святом.

Відразу після цього розпочався футбольний турнір по груповій схемі, переможець визначався за сумою набраних очок, а кожна з команд зіграли по три поєдинки.

Після запеклих матчів між командами бронзовими призерами змагань стали військовослужбовці Державної прикордонної служби України. Срібло завоювали поліцейські Головного управління Національної поліції в області. А відстоювати Житомирщину в регіональному етапі турніру будуть працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, які зіграли свої поєдинки з рахунками 6:0, 6:3 та 2:1, виявивши неабияку майстерність і волю до перемоги.

Тому бажаємо удачі переможцям у наступних матчах.

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework