Житомирські десантники відзначили 24-ту річницю з дня формування своєї військової частини. Фото

Особовий склад 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ Збройних Сил України в районі проведення антитерористичної операції відзначив 24-ту річницю з дня формування своєї військової частини.

Звертаючись до військовослужбовців командир бригади привітав десантників зі святом, побажав усім якомога швидше повернутися додому з перемогою. Кращих військовослужбовців було нагороджено відзнаками, грамотами та цінними подарунками. Про це повідомляє прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України.

На завершення свята після усіх привітань перед десантниками виступив військовий оркестр з’єднання з авторською концертною програмою. Військові артисти прибули в район виконання бойових завдань для підняття морального духу десантників. Одну з пісень концерту було присвячено воїнам, які віддали життя захищаючи Україну.

Довідково: 12 грудня 1992 року розпочалось формування Навчального Центру аеромобільних військ в місті Житомир. У 1995–1996 роках 95 Навчальний центр був переформований в 95 окрему аеромобільну бригаду.

Десантники неодноразово залучалися до проведення міжнародних навчань, де обмінювалися досвідом з військовослужбовцями інших країн світу. Кращі фахівці 95 бригади долучалися до виконання програми «Партнерство заради миру» по виконанню миротворчих місій у різних країнах світу, де з гідністю здобули ім’я українського миротворця.

Сьогодні особовий склад 95-ї окремої десантно-штурмової бригади з честю та гідністю виконує бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Джерело: Народна Армія

Последнее изменение Вторник, 13/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework