Бібліотекарі Житомирської обласної бібліотеки для дітей подарували малюкам Новорічне свято (ФОТО)

16 грудня 2016 року у Житомирській обласній бібліотеці для дітей, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбувся новорічний серпантин «Куди мандрує Новий рік». 

Вже не вперше бібліотекарі відділу організовують для своїх маленьких читачів новорічні святкування. Адже бібліотека – це дозвіллєвий центр, де можна весело та змістовно провести час, це територія цікавих зустрічей, місце, де можна оперативно отримати інформацію та консультацію з будь-якого питання.

На захід були запрошені учні перших класів житомирських шкіл. Веселі, невгамовні лісові звірята зайченя Скік та мишка Чепурушка, які ніколи у житті не зустрічали Нового року, хотіли неодмінно з ним познайомитись та запросити у гості.

Але діти розповіли, що Новий рік не приходить, якщо не засвітити новорічну ялинку, адже зелена красуня – символ року, що приходить.

Малюки-читачі погодились допомогти зайченяті та мишці виконати новорічні завдання, аби святкова ялинка засяяла яскравими вогниками і лісова малеча нарешті зустріла Новий рік.

Усі разом: і діти, і Скік із Чепурушкою, і навіть вайлуватий сніговичок Веселун під звуки чарівної різдвяної мелодії розповідали дітям казку Г.-К. Андерсена «Снігова королева», розгадували «Зимові загадки з торбинки», доповнювали зимові прислів’я та веселились, граючи у сніжки.

 

Последнее изменение Суббота, 17/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework