Поради від фотографа Ірини Гринюк: Подарунок, що запам’ятається на довго

Ірина Гринюк у свої 19 років вже стала популярним фотографом на теренах Житомирщини та Київщини.

Іра створює неперевершені знімки, які потім розлітаються по всіх соцмережах і отримують схвальні відгуки.

Сьогодні Ірина вирішила поділитися з нами особливостями новорічних «фото подарунків», які не залишать Вас байдужими.

Коли заходиш в супермаркет з надією, що з легкістю знайдеш подарунок для кожного члена родини, товариша, коханої людини, обирати стає дедалі важче! В передноворічному хаосі складно підібрати дещо особливе, унікальне, корисне.

Доволі часто ми хочемо придбати щось таке, «щоб вона запам’ятала цей подарунок на все життя!».

На жаль, перелік банальних подарунків з кожним роком збільшується, а шукати щось незвичне – як завжди нема часу.

Є такий подарунок, від якого неможливо відмовитись, який ніколи не забудеться, який приносить радість, який підходить для будь-кого, незважаючи ні на вік, ні на стать, ні на політичні вподобання.

Це фотографія. Звучить банально? Так, якщо, наприклад, дівчині подарувати просто фотосесію, на словах, – це означає не подарувати нічого.

А якщо розпочати з подарункового сертифіката на фотосесію? Фотографи активно займаються виготовленням креативних яскравих сертифікатів на будь-який смак: паперові, дерев’яні, у вигляді дипломів, оздобленні мереживом тощо.

Сертифікат потрібно «наповнити». Разом з фотографом обираєте студію, яка подобається найбільше, вирішуєте необхідну тривалість зйомки й обговорюєте деталі: образи, стиль, аксесуари.

Дуже важливо все продумати до дрібничок, адже інколи результат може не перевершити ваші очікування саме через слабку підготовку. Не соромтесь, просіть фотографа підкреслити на що потрібно звертати увагу до і під час зйомки.

Фотосесія в новорічній студії – це вже свято, адже ви повністю поринаєте в різдвяну «кіношну» атмосферу. Кадри з фільмів стають реальністю. І щоб вони збереглись у вашій пам’яті на довго, їх краще перенести на сторінки книги.

Хочу запевнити, фотокарточки на ваших екранах і фотокарточки на сторінках книги – це такі різні відчуття! Приємно тримати в руках щасливі моменти життя. Також варто розвіяти міф, що фотокниги – це дорого. Звісно, якщо замовляти «книженцію» розміром 35х35 см на 40 розворотів в дереві, можливо, ціна вийде не такою маленькою, як на мінібук, наприклад, 16х16 см на 20 розворотів.

Результатом вашої фотосесії може стати не тільки фотокнига, а й футболка, чашка, календар з зображенням, холст чи фотоколаж на всю стіну. Тут для генераторів ідей меж немає.

Ось власне і відповідь на питання, чому фотографія – такий доступний та унікальний подарунок. Фотоіндустрія настільки розвинена та обширна, що в ній знайдуться пропозиції для кожного, зважаючи на бюджет та ваші побажання. Головне не боятись роботи це вперше, для такої фотосесії не потрібен досвід в моделінгу, просто будьте такими, які ви є, додайте посмішок та гумору, а все інше за вас зроблять професіонали!

Последнее изменение Понедельник, 19/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework