Melovin у Житомирі: Займатися музикою мене надихнув фрагмент із чудової фортепіанної п'єси «До Елізи», яку я почув у шкатулці, подарованій бабусею»

  Про нього, без перебільшення, можна сказати: талановитий, загадковий, таємничий, космічний співак. За історією цього виконавця пильно стежили глядачі шостого сезону шоу «Х-фактор», у якому він став переможцем.

   Пам’ятають його оригінальні виступи та незвичний образ і на цьогорічному українському відборі на Євробачення, де у фіналі глядачі віддали виконавцю найбільше голосів, але йому забракло голосів від суддів.

  Мова йде про молодого українського співака Melovin, який 14 вересня відвідав Житомир, напередодні першого концерту свого туру, що відбудеться 25 вересня о 19:00 у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги. У четвер виконавець, разом зі своєю командою, приїхав до нашого міста, аби поспілкуватися із журналістами та фанатами, а також насолодитися красою Житомира, його затишком, гостинністю мешканців, про які він із теплотою та радістю розповідав під час неформальної зустрічі із журналістами у місцевій кав’ярні-кондитерській «Теретенія». Вже на початку заходу співак зазначив, що його можна називати просто Mel, якщо для когось із присутніх незручно вимовляти псевдонім повністю. Зазначимо, що справжнє ім’я хлопця — Костя Бочаров, а родом він із міста, яке ми називаємо перлиною біля моря — Одеси.

Меловін

  З самого початку зустріч несла дружній характер, а в залі, де сиділи учасники заходу, дійсно панувала приємна, невимушена атмосфера. Співак був щирим і давав аргументовані відповіді на питання різноманітного характеру (творчість, участь у телевізійних проектах, ставлення до популярності та конкуренцію із колегами по зірковому цеху тощо).

  На запитання, чому саме Житомир став першим містом, з якого розпочнеться тур,  Melovin зізнався, що тут його гостинно зустрічала публіка, коли він минулого разу виступав у нашому місті, і що такої величезної кількості глядачів, яка була минулого разу, годі й бажати. Отож все склалося на користь того, аби саме в Житомирі розпочався концертний тур Melovina.

  «У дитинстві, коли я був в селі у бабусі, вона мені передала музичну шкатулку (бабуся дарувала мені багато таких шкатулок, бо я завжди ламав їх, любив розбирати, а потім назад не складував, власне, як і машинки).  Відкриваючи шкатулку, я любив слухати фрагмент із чудової фортепіанної п'єси Людвіга ван Бетховена “До Елізи”. Саме це й стало поштовхом до того, аби я поринув у музичну творчість.

Меловін

  Першим музичним інструментом, який опанував, стало фортепіано. Нині у мене є ще одна ціль — навчитися грати на гітарі. І я планую найближчим часом втілити цей задум у життя», — розповідає Melovin.

  Співак поділився з присутніми й тим, що у 18-річному віці мав зіркову хворобу: «Це був період, коли я брав участь у проекті “Х-фактор”. Зізнаюся, що це були жахливі почуття. Але кожен повинен сам пройти через це, рано, чи пізно. Добре, якщо це відбувається у більш ранньому віці, як у мене (наприклад, до 18‒20 років). І саме завдяки друзям я позбавився зіркової хвороби. Ти просто перестаєш відчувати, що світ крутиться лише навколо тебе, натомість усвідомлюєш, що потрібно самому докласти зусиль, аби чогось досягнути, а не чекати, що тобі все піднесуть на “тарілочці”. Рано чи пізно, доля все одно дасть тобі по голові і ти все зрозумієш, порозумнішаєш».

  Звісно, учасники заходу не оминули увагою цікавого образу виконавця: спеціальна лінза в оці, а також колір волосся Melovina. Співак розповідає, що ніколи не боїться експериментувати зі своїм образом, у межах розумного, зрозуміло. І з лінзою він ходить не завжди, як дехто цікавився. Часто, коли він з рідними та друзями, хлопець знімає лінзу. Все залежить від настрою виконавця. Але на концертах  та публічних заходах Melovin завжди одягає лінзу, адже цього вимагає образ. Лінза, до речі, дуже дороговартісна і виготовлена за кордом.

  Як наголосив сам співак: «У нашої команди надзвичайно багато ідей, які хочеться реалізувати. Я вдячний усій своїй команді, своїм менеджерам, що вони завжди поряд, завжди підтримують мене!». А з приводу конкуренції Melovin висловив дуже розумну думку: найбільший конкурент, який є у людини — вона сама. Саме так і вважає хлопець.

  Під час заходу виконавця пригостили смачним тістечком та кавою, від яких він був просто у захваті. Зустріч пролетіла дуже швидко, присутні не встигли зоглядітися, як прийшов час для фото зі співаком, після чого він зі своєю командою вирушив додому.  Для того, щоб скласти думку про творчість цього молодого, талановитого співака, послухати його виконання вживу, просто приходьте на концерт, який вже дуже скоро відбудеться у Житомирі. До того ж, як пообіцяв сам  Melovin, на концерті присутні зможуть насолодитися живим звуком.

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 16/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework