Боєць новоград-волинської бригади Сергій по телефону сказав, що починається обстріл - це були його останні слова

У місті Ладижин на Вінниччині міськрада оголосила 15 серпня Днем жалоби у пам'ять про загиблого в АТО земляка 26-річного військового Сергія Майбороди. Це перший мешканець міста, чиє життя обірвалося у протистоянні з бойовиками на Донбасі.

Сергій служив контрактником в одній з військових частин у Новограді-Волинському на Житомирщині. Входив у загін миротворців. Недавно повернувся з Ліберії. Бійця, який вже побував у «гарячих» точках, відправили на Схід. Загинув вночі 12 серпня під час обстрілу позицій військових. О четвертій ранку його тіло знайшли побратими. Вони розповіли дружині загиблого пані Любові, що Сергія і ще одного військового накрила бетонна плита, зруйнована під час артилерійського обстрілу, - повідомляє про це пише «Голос України».

- Мати солдата, пані Людмила, дізнавшись про його смерть, так голосила, що втратила свідомість, - каже керівник військово-облікового відділу Ладижинської міськради Любов Гора. – Непритомну 51-річну жінку забрали в реанімацію місцевої лікарні. Лікарі кажуть, стан її такий, що не зможе провести в останню путь сина.

У Майбородів проста, дружна сім’я. Любов Михайлівна працює прибиральницею у школі №2. Цю школу закінчував у свій час її загиблий син. Батько, Микола Іванович, мав роботу на заводі силікатної цегли, тепер безробітний, бо підприємство збанкрутіло. Молодша сестра загиблого Тетяна - у декретній відпустці, доглядає маленьку дитину.

У Сергія Майбороди також залишилася однорічна донечка. 11 серпня він спілкувався по телефону з дружиною, запитував про донечку. Але перший дзвінок у той день зробив до батька. Миколі Івановичу якраз виповнилося 57 років. Наприкінці дня мав розмову з сестрою. Закінчилася вона тим, що Сергій сказав, що починається обстріл. Це були його останні слова, які почула сестричка. Про загибель Сергія телефоном повідомили дружині його побратими.

 

Прочитано 656 раз

Последнее изменение Пятница, 15/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework