У Житомирі відбудуться «Різдвяні дива» з Анною Сагайдачною

22 грудня у Житомирі відбудеться відкриття першої персональної виставки молодої, але неймовірно талановитої художниці Анни Сагайдачної.

Сама дівчина з Житомира. Навчалась в Житомирському екологічному ліцеї, по закінченню 9 класів якого продовжила навчання в школі № 20. Паралельно з навчанням, дівчина відвідувала різні гуртки: танці, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, цікавилась орнітологією та займалась волейболом.

Брала участь у творчих конкурсах і займала призові місця. 2012 року вступила в Житомирський інститут культури і мистецтв, де нині навчається.

Перед глядачами буде представлено казкові авторські експозиції, а виставка небезпідставно отримала назву «Різдвяні дива».

«Як і більшість дітей до підліткового віку я вірила у різні дива і казки, особливо, які трапляються напередодні Нового року та Різдва. Так як я з’явилася на світ 2 грудня, прекрасного сніжного ранку в мальовничому місті Житомирі, дива для мене почались ще з народження. Адже, коли на календарі 2 грудня, а на дворі все ще лежить чи падає сніг – для мене то вже є магія. Я не вирізняюсь чимось надприродним чи геніальним,але мені теж хочеться внести в цей різноманітний, а подекуди часто холодний світ щось тепле і щире. Тому виникло бажання зробити серію ілюстрацій присвячену Різдву, чудесам, ностальгії за дитинством, захоплюючим історіям, адже саму в цю сніжну пору треба починати життя з чистого аркуша...аркуша зими», - розповідає художниця Анна Сагайдачна.

Відкриття виставки відбудеться 22 грудня 2016 року о 17:00 в кав’ярні-кондитерській «Теретенія».

Побачити «Різдвяні дива» можна буде протягом усіх зимових свят.

Вхід вільний.

Прочитано 1470 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework