Житомирський художник Юрій Камишний покаже картини, які малював на газетах під час подорожі до Індії

Житомирський художник Юрій Камишний покаже картини, які малював на газетах під час подорожі до Індії

  Упродовж трьох місяців осені народний художник України Юрій Камишний презентує три виставки – на одній з них покаже картини, які намалював на газетах під час подорожі до Індії.

 

  У коментарі Суспільному Юрій Камишний розповів, що усі три виставки є частиною мистецького проєкту із назвою "Творчими шляхами":

  "Проєкт "Творчими шляхами" включає в себе три мистецькі події – художні виставки "Подорожні замальовки", "Життя на папері" та "Невідомий Камишний". Вони всі будуть різними. От наприклад, виставка "Життя на папері", яка експонуватиметься в літературному музеї, це мій спільний проєкт з молодими митцями, які підтримували мене, коли я перебував в Індії і не мав полотна для написання картин, тому творив на газетах. Кращі з цих робіт будуть представлені на цій художній виставці".

  Першу експозицію із назвою "Подорожні замальовки", яка з 15 вересня до 30 жовтня працює в Домі української культури, вже можна оглянути. В рамках цієї виставки, де представлено чотири десятки картин, 22 вересня о 17.00 Юрій Камишний планує провести зустріч з шанувальниками. Там він поділиться своїми враженнями від подорожей у більш ніж 30 країн світу:

  "Наприклад, Італія надихнула мене на написання картини "Театр життя", Єгипет – на написання єгипетських котів", – каже Юрій Камишний.

  На третій виставці "Невідомий Камишний" художник презентує свої ранні твори та роботи з приватних колекцій.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework