У таборі «Супутник» відбулося родинне свято «Веселий Ярмарок»

16 серпня у житомирському дитячому оздоровчому таборі «Супутник» відбулося родинне свято «Веселий Ярмарок».

У святкуванні брали участь не тільки відпочиваючі та працівники табору, а й усі охочі, зокрема запрошеними були батьки дітей. Відвідали «Супутник» і заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.
Директор табору Любов Ковальчук зазначила, що родинне свято «Веселий Ярмарок» стало традиційним і проводиться вже протягом 10 років.
«Раз у зміну, ось уже протягом 10 років, ми проводимо таке родинне свято і назвали його «Веселий ярмарок» Діти, як справжні господарі, проводять екскурсію батькам територією табору, зупиняючись на станціях, де заробляють та витрачають імпровізовані гроші «супутничатка». На станціях є різноманітні спортивні та інтелектуальні ігри, конкурси талантів, де батьки разом з дітворою можуть заробити гроші та витратити їх на станціях «Тату», «РАГС», «Магазин», «Варенична», «Салон краси»,- сказала Любов Ковальчук.
Заступник міського голови О.М. Бочковський зауважив, що цього року вперше усі путівки на оздоровлення були куплені за кошти міського бюджету для організації відпочинку дітей пільгових категорій: «900 путівок було розподілено для дітей, батьки яких загинули під час АТО та є учасниками АТО, дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю».
Олександр Бочковський зазначив, що популярність табору настільки висока, що для того, аби охопити усіх охочих відпочивати в «Супутнику», необхідно подумати над розширенням табору: «Якісне харчування, різноманіття ігрового інвентарю, насичена розважально-виховна програма, мальовнича природа, дружній колектив – все це робить табір надзвичайно популярним не лише у місті, а й за його межами. Популярність «Супутника» настільки висока, що батьки, коли звертаються просять впершу чергу у нас путівки саме в «Супутник». Це радує та наводить на думки про його розширення».
Також для гостей та відпочиваючих цього дня відбувся святковий концерт за участі педагогічних працівників табору та його вихованців.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework