×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Володимир Шинкарук відсвяткував своє 60-річчя

19 серпня шанувальники мистецтва мали змогу завітати у Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги на ювілейний вечір Володимира Шинкарука «Дідове літо».

За словами Володимира Федоровича, він хвилюється перед кожним концертом, бо без переживань артист перестає бути професіоналом. Але цього разу виконавця переповнювали особливі емоції, бо поряд із ним на сцені декламував вірші його найстарший 4-річний онук Єгор, - повідомляє прес-служба ОДА.
На творчий вечір митця завітало багато гостей, серед яких голова облдержадміністрації Сергій Машковський з дружиною, голова обласної ради Віталій Француз, кума Володимира Шинкарука, наша землячка, народна артистка України Ніна Матвієнко та його учениця – ведуча телеканалу «1+1» Наталія Мосейчук.
Володимира Шинкарука нагородили Почесною грамотою Верховної Ради України та Почесною грамотою Житомирської обласної ради. Його ім’я від тепер внесене до Книги Пошани Житомирської області.
У день свого 60-річчя Володимир Шинкарук сяяв молодістю та оптимізмом. Вдячні шанувальники його творчості підспівували разом із автором і бурхливими оплесками зустрічали кожен концертний номер. У стінах театру відбулося справжнє свято музики і таланту. Захід довів, що жителі Житомирщини мають багато спільного. Вони знають, що мистецтво здатне перемагати всі негаразди й надавати життєвої наснаги тим, хто цінує і любить його.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework