×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Генадій Зубко займатиметься відновленням Донбасу

Про це у Фейсбук написав Народний депутат Борислав Розенблат.

«З великою гордістю хочу повідомити, що відновленням зруйнованого Донбасу займатиметься наш земляк - Геннадій Зубко. Блок Петра Порошенка також хоче бачити його віце-прем'єр-міністром України», - пише політик.
Також він зазначив, що на пост міністра економіки було запропоновано кандидатуру литовця - Айвараса Абрамовичуса, партнера великої швецької інвестиційної компанії East Capital,яка вже вклала в розвиток України понад 4 млрд доларів.

«Ми сподіваємося, що Міністерство соціальної політики очолить Павло Розенко. Я з ним познайомився ще під час передвиборчої кампанії, коли він приїздив у Житомир і ми мали ефір на телебаченні. Я впевнений, що ми з ним тісно співпрацюватимемо і активно займемося вирішенням проблем наших поранених бійців. Зокрема, таким важливим питанням, як реабілітація хлопців, що отримали травми під час АТО. Ми повинні їм допомогти відновитися і вести повноцінний спосіб життя.
Кандидат на пост міністра інфраструктури, висунутий Блоком, має 2 вищі освіти, одну з яких отримував у США. Як на мене, це стратегічне міністерство і його потрібно довірити професіоналу. У нас серйозні проблеми з дорогами, портами, магістралями. Я одразу задав йому питання про нашу залізничну станцію і запропонував відновити рух пасажирських потягів через Житомир.
Міністерство охорони здоров'я було запропоновано очолити Олександру Квіташвілі, який раніше був міністром охорони здоров'я, праці та соціальних справ Грузії. Ми з ним поспілкувалися і, на мою думку, він налаштований рішуче. Хоче подолати корупцію у медицині і, я переконаний, у цієї людини є всі шанси це зробити.
Ми також хочемо, щоб Міністерство палива та енергетики очолив Володимир Демчишин. Це молода, але дуже порядна людина. Президент взяв особисту відповідальність за нього.
Варто зазначити, що МВС залишається за Яценюком і, швидше за все, міністром буде Аваков. Втім, на посаду його першого заступника ми пропонуємо Еку Згуладзе, яка раніше була міністром поліції Грузії. Нині вона живе у Франції, має високооплачувану роботу, але щиро хоче допомогти нам провести реформу МВС.
Окрім того, Юрій Луценко підняв питання щодо звільнення Чеботаря. Я теж виступив на фракції, розказав про те, як він привозив у Житомир Фокіна.

Що хотілося б відзначити - всі кандидати, запропоновані Блоком Петра Порошенка, гарні професіонали своєї справи, мають мінімум по дві вищих освіти, вільно знають англійську. У нашому списку також є люди, які не є громадянами України. Але вони є вправними менеджерами, які можуть провести такі важливі для країни реформи. Ці люди мають високооплачувані роботи на Заході, але вони поставили перед собою амбітні цілі і готові переїхати в Україну, щоб робити реформи, - написав Борислав Розенблат.

n0212141820

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework